Utolsó kommentek

  • koimbra: Boldog Karácsonyt! (2011.12.27. 14:39) Boldog Karácsonyt minden olvasónknak!
  • koimbra: A 3D miatt megéri, egyébként a színészek rémgyengék. (2011.09.13. 13:12) Trükkös halál
  • Gevin: @mrscottpilgrim: egyébként én nem vagyok oda a stand-up részért, nekem pont a másik működik sokkal... (2011.09.08. 23:25) Louis Székely, mondom CK..
  • dzsoni szánsájn: @koimbra: nyugi, nyugi, el kell indulnunk, ne türelmetlenkedj : D (2011.09.02. 22:51) #1

Lykke Li - Hustlin' (Rick Ross cover)

2011.09.11. 19:30 mrscottpilgrim

Történt egyszer, nagyjából három éve, hogy az akkor még elsõ albumával éppen csak ismertséget szerzõ, azóta már egy fokkal híresebb svéd popsztár, Lykke Li a Not To Be Produced keretei közt egy kissebb klubkoncertet adott egy szál gitárossal az oldalán. Pechjére sikerült a leglámább közönséget kifognia. Egyszer megkérdezte a közönségtõl, hogy mit játszon, mire egy vicceskedõ srác azt kiáltotta be, hogy Rick Rosst. Ami elõször viccnek tűnt, abbol késõbb valóság lett, mivel egy számmal késõbb az apró, törékeny popdíva elõadta a gengszterrapper egyik számát, ezzel pedig jófejségérõl tett tanúbizonyságot. Az esetrõl szerencsére videó készült, mivel a rendezvényen volt a rendezvény hivatásos videósa is, aki rögzítette a teljes fellépést, így most ti is megnézhetitek, hogyan dolgozza fel a svéd énekeslány a marcona rapper szerzeményét.

Egyébként Lykke Li minden bizonnyal kedvelheti a hip-hopot, mivel amikor 2009-ben fellépett a nívós, amerikai Coachella fesztiválon, akkor elõadta Lil' Wayne A Milli címü slágerét is. Természetesen errõl az esetrõl is készült felvétel, bár ez már nem olyan jó minõségü, ugyanis egy rajongó rögzitette, de bónuszba megkapjátok most ezt is. Egyébként Lykke Linek idén jelent meg második albuma Wounded Rhymes címmel, és az idei év egyik legjobb lemeze, de errõl majd késõbb bõvebben. A bónusz videó a tovább mögött.

Szólj hozzá!

Címkék: zene videó kisszínes

A bejegyzés trackback címe:

https://halfps.blog.hu/api/trackback/id/tr993195693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása